Utorak 13.09.2011.
16:03
Srna

Silovao ćerku više od 30 godina

Pod očevom "šapom" već 30 godina

Muškarac (69) iz Srednje Frankonije, na jugu Nemačke, osumnjičen je da je ćerku primoravao na seksualne odnose od kada je imala samo 12 ili 13 godina. A onda ju je svake nedelje više puta silovao.

"Ona nije mogla da pobegne od autoritativnog oca, jer ju je kontrolisao i svuda pratio, ne dozvoljavajući joj nikakve odnose sa drugim ljudima", navodi se u saopštenju tužilaštva.

Zločin je otkriven kada se sada 46-godišnja žena poverila svom službeniku za uslovnu slobodu. Nemačke vlasti nisu objavile nikakve detalje zbog čega je žena bila na uslovnoj slobodi.

Optuženi je u zatvoru od marta i tužilaštvo navodi da je priznao da je imao seskualne odnose sa ćerkom, ali tvrdi da se to dešavalo uz obostranu saglasnost.

Pre samo dva meseca, otkriven je sličan slučaj decenijskog seksualnog zlostavljanja u Austriji. Starac od 80 godina je osumnjičen da je 40 godina svoje dve ćerke držao zatočene u kući i silovao ih. Silovanja su počela 1970. godine, kada je jedna ćerka imala 12, a druga četiri godine.

Najpoznatiji seksualni manijak ove vrste je Austrijanac Jozef Fricl koji je ćerku držao zatočenu u podrumu od 1984. godine do 2008. Svih tih godina ju je seksualno zlostavljao, a iz tog incesta je rođeno sedmoro dece, od kojih je jedno umrlo na rođenju. Deca su sa majkom živela u podrumu kuće svog mučitelja.  

2024 © - Vesti online