Utorak 13.09.2011.
08:00
S media

Ekstremno skupi tretmani lepote svetskih zvezda

Maska od zlata za lice
 

Malo je verovatno da biste mogli da prešišate Milu Kunis, koja je spiskala 7.000 dolara na... poliranje lica i tela. Iako se procedura obavlja uz pomoć rubina (kao, bogati su antioksidansima) i dijamantima, ova cena mnogima je kao kost u grlu. Ali hajde da pretresemo koje usluge u salonima lepote vole istovetno zahtevni kupaci sa crvenog tepiha.

PEDIKIR ZMIJSKOM KOŽOM SESTARA OLSEN
Jedan od novih trendova lepote je pedikir sa zmijskom kožom, a proces (doduše, manikir) možete videti OVDE. Za nekih 300 dolara nokti će biti ukrašeni pravom kožom zalepljenom uz pomoć gela koji će osigurati da se ovaj detalj zadrži na noktima oko 12 nedelja. Tračare visokog društva šale se da sestre već traže način da ukrase nokte krokodilskom kožom - što skuplje to bolje!

LEDENI MANIKIR
Nudi ga jedan londonski salon, a postupak je veoma popularan među članovima kraljevske porodice. Malo je verovatno da bi obični smrtnici bili u stanju da priušte postupak za... 50,000 dolara! Za taj novac vaše zanoktice će biti uklonjene i nokat poliran, a zatim ukrašen dijamantima težine deset karata. A kada se umorite od nošenja dragulja na prstima, dobićete narukvicu od njih.

DIJAMANTSKI ENKAPSULACIJSKI MANIKIR
Ako smatrate da je 50.000 dolara previsoka cena za manikir, nudimo vam "budžetsku" verziju: za samo 30.000 dolara drugi salon u Londonu nudi da vam nokte zalije gelom sa dijamantima, safirima i rubinima. Ljudi kažu da princeze sa Istoka redovno lete u britansku prestonicu samo da ulepšaju svoje prste, već svetlucave od prstenja sa draguljima.

SKUPOCENO KUPANJE SERENE VILIJAMS
Ljubitelji mineralne vode bi verovatno obožavali tretman koji je ponudila banja Viktor Hotela u Los Anđelesu. kada iznajmite penthaus, koji košta 6.000 dolara dnevno, možete uživati u kupanju Evijan vodom po ceni od "samo" 5.000 dolara. U tome zdušno uživa Serena Vilijams. Za taj novac ćete, takođe, dobiti tanjir voća, bocu šampanjca i sveže cveće. Zar nije raskošno!

ZLATNA MASKA ZA BIJONSE
Verovatno nećete biti iznenađeni tretmanom za lice od zlata. I cenom od samo 400 dolara za zadovoljstvo da legnete na mekani kauč i provedete sat i po izgledajući kao preminuli faraon. Prednosti su očigledne: vaša koža će biti ovlažena, sveža i blistava, a vi ćete se osetiti vrednijim. Bijons je ljubitelj ovakvog uživanja i redovno koristi priliku da se osveži zlatom. Možda i ovo može da objasni sjaj njene kože?

NAJSKUPLJA FRIZURA
Naša lista od najskupljih tretmana za lepotu završava se šišanjm jednog od najboljih stilista - Džona Bareta, Seli Heršberger, Frederika Fekaija i Orlando Pita. Oni uzimaju za nekoliko pteza makazama 600 dolara, a za komplikovanije frizure nebo je granica. Najsmešnije je što kažu da kosa počinje da raste neverovatnom brzinom posle njihovog dodira.

2024 © - Vesti online