Ponedeljak 12.09.2011.
01:47 >> 14:51h
Pulsonline

Policija ne može da nađe Anu Nikolić

"Ana Nikolić se nije pojavila ni na trećem suđenju, a iz Paraćina nam je stigla povratnica da se ona odselila sa adrese na koju smo joj treći put slali poziv. Ona je policiji dala jedino tu adresu, pa sada ne znamo kako da je nađemo. Sada smo poslali dopis policiji da je nađe na adresi u Beogradu, jer je poznato da ovde živi više godina. Međutim, ukoliko se utvrdi da je nedostupna, mi ćemo privremeno prekinuti postupak protiv nje, ali će policija i dalje nastaviti potragu za njom", kaže izvor iz beogradskog Prekršajnog suda, koji Nikolićeva zaobilazi u širokom luku.

Sagovornik napominje da u slučaju prekida postupka "devojka od čokolade“ neće izbeći kaznu koja je čeka.


"Ukoliko uspeju da okrivljenoj uđu u trag i pronađu je na njenoj beogradskoj adresi, biće joj uručen poziv i protiv nje će se normalno nastaviti postupak", navodi sagovornik našeg lista iz suda.

Međutim, sagovornik iz policije sumnja da Nikolićeva čeka da zastari prekršajni postupak protiv nje.

"Očigledno je da je Nikolićeva slagala policiju prilikom hapšenja i namerno im dala lažnu adresu. Posle dve godine zastareva prekršajni postupak protiv nje, pa namerno izbegava sud", kaže izvor iz policije.


Za zgodnom Paraćinkom optuženom da je u novembru prošle godine vozila "mercedes ML" sa 2,03 promila alkohola u krvi i pretila policajcima da će ih poslati na Kosovo.


Inače, Nikolićevoj za vožnju u pijanom stanju preti kazna od 15 do 45 dana zatvora, ali je alternativa novčana kazna od 100.000 do 120.000 dinara. Pevačici će takođe dozvola biti oduzeta na period od osam do 12 meseci i dobiće 14 kaznenih poena. Ova prijava protiv nje je podneta redovnim putem, tako da joj nije određen pritvor.

2024 © - Vesti online