Subota 10.09.2011.
22:32
Vestionline

Real slavio, Barseloni samo bod

Strelac dva gola - Karim Benzema

Trijumf u drugom kolu španske Primere zabeležila je ekipa Real Madrida na svom "Santjago Bernabeu" protiv Hetafea rezultatom 4:2.

Domaćin u Madridu poveo je golom Karima Benzeme u 14. minutu, a isti igrač postigao je još jedan pogodak u 69. minutu. U međuvremenu Kristijano Ronaldo je sa penala u 60. minutu povećao vođstvo, a tačku na ubedljivu pobedu stavio je Gonzalo Iguain u 89. minutu. Oba pogotka za goste postigao je Miku u 39. i 74.

Španski šampion ekipa Barselone potpuno je podbacila u gostima, iako joj je bilo potrebno samo dva minuta da povede, golovima Ćavija u 10. i Fabregasa u 11. minutu. Ipak, domaćin u drugom poluvremenu, takođe za veoma kratko vreme, tačnije tri minuta, stiže do izjednačenja i hladnog tuša za Katalonce.
 

Viljareal i Sevilja odigrali su takođe 2:2, ali se domaćin veoma dobro borio s obzirom na to da je od 22. minuta igrao bez isključenog Lopeza.

Povela je Sevilja u 24. preko Negreda, izjednačio oslabljeni Viljareal preko Rosija u 35, a onda i preokrenuo preko Rubena u 73. minutu. Aleksis je, ipak, stavio tačku na meč, golom za Sevilju u 86. minutu.

2024 © - Vesti online