Subota 10.09.2011.
10:14
Blic

Sukob klanova na beogradskim ulicama

Foto: Ilustracija

U policiji veruju da je celokupan scenario poslova, sukoba i zločina osmišljen u klanu Darka Šarića, koji pod kontrolom drži sve kriminalne grupe.


Konkretni tragovi koji bi policiju mogli da dovedu do izvršilaca ubistva Radonjića i Ramovića nisu nađeni na mestu zločina - u Ulici cara Dušana u Zemunu, gde su žrtve profesionalne sačekuše izrešetani u "mercedesu" novosadske registracije.

Luka Bojović

- Sve je urađeno profesionalno, neki svedoci govore o jednom sumnjivom vozilu, drugi o motoru sa dva mladića, ali sam napad i bekstvo niko nije video. Pretpostavka je da su u zločinu učestvovali i automobil i motor kao logistička podrška - kaže za "Blic“ izvor blizak istrazi.
 

Iako za ubicama nije ostao nijedan validni trag, pretpostavku da iza ubistva Radonjića stoji klan Luke Bojovića, policija zasniva upravo na dešavanjima u srpskom podzemlju i sukobima između pojedinih kriminalnih klanova.
 

Sukob Bojovića i Radonjića izbio je zbog njegovog sina Slobodana Radonjića, koji je pre dve godine misteriozno nestao i za koga se pretpostavlja da je ubijen.

2024 © - Vesti online