Četvrtak 08.09.2011.
14:20
Alo

Albanac nudio 300.000 evra za Olju Crnogorac

Ponuđena cena 300.000 evra: Olja Crnogorac je
manekenka koja ima šta da pokaže

Olja je imala ugovoren sastanak u vezi s novim poslovnim angažmanom koji joj je sredila pevačica Maja Nikolić, a cela priča bila je maslo "Nemoguće misije" i njihovog insajdera Dragana Marinkovića Mace.


"Hvala ti, Majo, što si me dovela ovde, ali ne bih volela da se uvalim u go*na, pa da me neko proda na trajektu", pričala je uplašena Olja. Da stvar bude još zanimljivija, Maca je sve vreme provocirao Albanca i spominjao škakljive teme, na šta je Salih burno reagovao.


"Vidim da pričate o udaji, da vas niko neće... Je l‘ može to da se promeni?", udvarao se albanski biznismen Olji, na šta je Maca provocirao: "Salih, to je Olja... Olja! Nije Nataša Bekvalac!", pričao je šaljivim tonom Maca.


"Celo veče Nataša Bekvalac... Šta to treba da znači? To nisu šale, to je na nacionalnoj bazi", komentarisao je Albanac, što je Olju dodatno uplašilo i, posle nekoliko sati sedenja i pregovaranja, navelo da napusti sastanak, pa tako i odbije vezu sa bogatim albanskim biznismenom.


"Sve mi je od starta bilo sumnjivo, jer čovek nije znao da mi objasni za kakav posao on mene u stvari angažuje. Ekipa 'Nemoguće misije' je luda i ne mogu da verujem na šta su sve spremni. Bila sam uplašena za svoju bezbednost. Nije meni problem bio što je on druge nacionalnosti, već što me je otvoreno muvao, a posao zbog koga sam došla stavljao po strani", izjavila je manekenka pošto je saznala da je bila još jedna žrtva ekipe ove emisije. 

2024 © - Vesti online