Četvrtak 08.09.2011.
02:37
tportal

Hrvatice kamenovane u Tunisu

Foto: Ilustracija
 

"Mislila sam da je slijetanje u Tunis u potpuno mračnom avionu Croatia Airlinesa bez trunke svjetla najgore što će me na odmoru snaći. Ali da ću biti kamenovana i da sam se doslovce mogla vratiti u mrtvačkom sanduku kući nisam ni sanjala", priča 28-godišnja Ivana L. koja, nedelju dana posle povratka, još živi pod utiskom najstrašnijih 15 minuta u svom životu, prenosi Glas Slavonije.

Bila je smeštena u mestu Jasmin Hamamet, a odlučila je da sa još tri drugarice, s kojima se uputila na nezaboravno putovanje, zabavi u obližnjem kafiću. Izašle su u klub i igrale u društvu šest Italijana. Odjednom je njena prijateljica pogođena kamenom u nogu. Minut kasnije i na njih su počele da padaju kamenice.

Njih četiri su zaklon potražile ispod stola. Kada je završeno sa kamenicama, usledile su dimne bombe i ulična tučnjava, ali njih četiri su uspele da uđu u taksi, koji su umesto uobičajena dva platile 20 evra, da ih odveze do hotela. kasnije su saznale da se događaj desio poslednjeg dana Ramazana, ispričala je Ivana.

2024 © - Vesti online