Sreda 07.09.2011.
04:47
Press

Ceca preselila decu na Kipar

Svetlana Ražnatović sa ćerkom Anastasijom i sinom Veljkom
 

Kako piše beogradski "Pres", pozivajući se na izvor veoma blizak Ceci, na ovu njenu odluku uticao je niz događaja, a kap koja je prelila čašu bila je osmomesečna zatvorska kazna koju u svom domu izdržava sa sestrom Lidijom Ocokoljić.


- Ceca više ne želi da njena deca ispaštaju zbog nje! Dok su bili mlađi lakše su podnosili nedaće koje su je snašle, među kojima je najteže bilo hapšenje u policijskoj akciji "Sablja" 2003. godine i četvoromesečni pritvor. Međutim, pritisak javnosti na Veljka i Anastasiju postao je nepodnošljiv nakon majčine nagodbe sa tužilaštvom i priznanja krivice za nezakonitu prodaju fudbalera, zbog čega će državi platiti kaznu u visini od 1,5 miliona evra i biti u kućnom pritvoru do februara sledeće godine - kaže izvor "Presa".


Upravo zbog osude okoline Ceca se odlučila za krupne promene u životu - preseljenje porodice na Kipar, gde ima svoju vilu u Aja Napi.


- Veljko i Anastasija pohađali su britansku školu u Beogradu, a na predlog majke još pre dva meseca su odlučili da školovanje nastave na Kipru. Nedavno su spakovali kofere i napustili Srbiju, u koju će se vratiti kad im školske obaveze to dozvole. O njima se na Kipru brinu pevačicin zet Predrag Ocokoljić, koji tamo igra fudbal, kao i žena koja je godinama uz njih - kaže Cecin prijatelj, koji je insistirao na anonimnosti.


Navodno, nije isključena mogućnost da i Ceca promeni prebivalište kad završi izdržavanje kazne!
 

Veljko imao udes na na motoru!

Ražnatovićeva je veoma potresena zbog saobraćajnog udesa u kojem je njen sin Veljko lakše povređen u ponedeljak na Kipru. Kako piše "Pres", Veljko je sedeo iza vozača

Foto: Ilustracija

motocikla, kojim je upravljao njegov drug Kipranin. Da bi izbegao sudar sa automobilom, mladi Kipranin naglo je skrenuo sa puta, a motor je proklizao. Srećom, Veljko je prošao bez težih povreda, iako je podleteo pod oštru bankinu.

 

- Ceca je veoma emotivno primila vest da je njen mezimac povređen i zamolila je zeta Predraga Ocokoljića da hitno poseti Veljka. Kamen sa srca pao joj je kad su joj javili da povrede nisu ozbiljne, ali nije mogla da zaspi bez leka za smirenje. Iako je i dalje veoma potresena, zasad ne planira da traži odobrenje da privremeno napusti kućni pritvor da bi posetila sina - rekao je izvor "Presa".

2024 © - Vesti online