Utorak 06.09.2011.
19:15
Vestionline

Marko Arnautović žrtva telefonske šale

Naseo na telefonsku podvalu - Marko Arnautović

Dok se Marko Arnautović odmarao sa saigračima u hotelu u Beču, čekajući kvalifikacioni meč svoje Austrije protiv Turske, Herbert ga je nazvao na telefon predstavljajući se kao selektor Didi Konstantini.

Naime, Herbert je "skinuo" glas selektora Didija i sav ljutit optužio Marka da do kasno u noć gleda porno filmove.

Arnautović je bio poprilično iznenađen i šokiran takvim optužbama pa se čak kunuo u rođenu majku da to nije istina. Da bi telefonska podvala izgledala što uverljivija, "lažni selektor" je čak zapretio Arnautoviću da će ga isterati iz nacionalnog tima Austrije za sva vremena. Na kraju se Herbert predstavio ko je i šta je, ali to nije moglo da smiri iznerviranog Arnautovića.

Koliko će to uticati na njegovu igru večeras protiv neugodne selekcije Turske u okviru Grupe A ostaje da se vidi. Austrija nema šanse da se plasira na EP, ali zato ima Turska kao drugoplasirana reprezentacija. Nemci su kao prvi već obezbedili plasman i već sada odredili gde će im biti baza u Poljskoj naredne godine. 

Arnautović je i ranije imao problema sa medijima, koji koriste svaku priliku da naprave ekskluzivu. Juna ove godine Marko je u intervijuu za austrijski "Blicke", na opitanje - kakve mu se žene dopadaju, navodno izjavio:

"Ništa bez tatua i silikona"

"Ona mora da bude tetovirana, da ima crnu kosu i slikonske grudi".

Međutim, Arnautović je kasnio izjavio da on to nije rekao. Onda je šef za odnose s medijima Verdera Tino Polster ispitao celu stvar i ustanovljeno je da Marko ipak jeste dao te izjave za koje postoje i audio zapisi.

2024 © - Vesti online