Ponedeljak 05.09.2011.
22:50
svet.rs, smedia.rs

Nata zaljubljena kao nikad pre

Al' se zaljubila, baš se zaljubila: Nataša Bekvalac
 

E sad, izvori bliski atraktivnoj pevačici tvrde da se Nata zaljubila do ušiju i da je u oblacima... A ni Ćazim Osmani nije ništa bolji. Naprotiv, na sve je spreman kako bi je zadržao kraj sebe.

Bolje i Hrvat nego Albanac, ali...

- Nataša je svesna u šta se upustila. Znala je da bi Srbija lakše prihvatila i Hrvata i muslimana, ali Albanca - teško - rekao je izvor blizak pevačici.

Pročitajte još:

1. Nata zbarila albanskog biznismena?

2. Ćazim obasipa Natašu zlatom

3. Dača čuva Hanu dok je Nata sa Ćazimom!

Nakon toga, Nataša Bekvalac je razapeta, i stavljena na stub srama, a uvrede su prštale na sve strane. Porodica Bekvalac je bila u šoku kada je saznala za njenu vezu s Albancem, ali sada su se strasti smirile, prenosi pisano izdanje Sveta.


- Kada smo se čule poslednji put rekla mi je: Zaljubljena sam kao nikada pre. Jednostavno ne znam šta mi je. Ne sećam se kada sam ovako letela. Tada sam znala da je đavo odneo šalu i da je priča o Nataši i Ćazimu veoma ozbiljna - rekla je Natašina bliska prijateljica.

"Pala" na galantnost

Nataša je otkrila svojoj drugarici na koji ju je način Ćazim osvojio. "Pala" je na njegovu galantnost, manire pravog džentlmena, ali ono što joj se kod njega najviše dopalo je osećaj sigurnosti koji joj pruža.


Ali ni Ćazim nije ravnodušan, pažljiv je i nežan prema njoj, obasipa je skupim poklonima i ljubavnim SMS-ovima i pozivima, pa im se i jedan dan razdvojenosti čini kao čitava večnost.


I Natin otac je prešao preko svega i prihvatio vezu svoje mezimice i albanskog biznismena:


- Nikada svom detetu ne bih okrenuo leđa jer smatram da roditelj to sebi ne sme da dopusti, i jednostavno nema prava na to, rekao je tata Bekvalac.

2024 © - Vesti online