Utorak 06.09.2011.
08:00
S media

Zaboravite silikone, stiže novo rešenje!

Reci "ne" silikonima
 

Reč je o metodi "Natural Breast Enhancement" koja će ozloglašene silikone poslati u istoriju, jer će znatno manje opasna procedura umesto silikona u grudi ugrađivati masno tkivo koje će uzeti s mesta na kojima ih imate previše. Metoda je već postala popularna i bolja je od silikona iz više razloga.

Silikoni su baloni napunjeni slanom vodom, ali za njih je potrebna vrlo ozbiljna hirurška operacija koja nosi rizike infekcija, a umeci mogu da počnu da cure. Takođe u poslednje vreme silikoni se povezuju i s mogućnošću dobijanja limfoma. Isto tako, oni nisu trajno rešenje jer je kroz deset godina najverovatnije potrebno uraditi rekonstrukciju.

Na novi način lekari prenose masti s dela tela gde ga ima viška. Mast se uzima liposukcijom, a rezultati su odlični. Verovali ili ne, nema negativnih posledica za fizičko zdravlje jer ne postoji rizik odbacivanja stranog tela već se radi o vašoj masti na mestu koje želite. Ova procedura se, što je još bolje, može uraditi i na mršavim ženama.

Dakle, za one koji još uvek lepotu tela stavljaju ispred lepote duha, pronađeno je manje opasno rešenje od silikona, piše Metro.

2024 © - Vesti online