Ponedeljak 05.09.2011.
10:42
Vestionline

Krstajić: Oni čuvaju svoje pozicije

Krstajić: Biću prvi koji će da digne ruku ako je vreme da trener ide

"Dogovori postoje da bi se poštovali, ali je ružno da se on prekrši samo dan posle sednice. Postojao je čvrst dogovor da se niko ne obraća javnosti, da svi detalji ostanu iza zatvorenih vrata. Ne razumem odakle medijska samoisticanja, samoreklamiranje. Dolivaju ulje na vatru i obmanjuju javnost koja prati dešavanja u Partizanu“, rekao je Krstajić.

Sportski direktor bio je spreman da napusti Humsku ukoliko trener Aleksandar Stanojević bude smenjen i istakao je da nije istina da je predsednik Đurić sačuvao mesto srpskog stručnjaka.

"Niko nije sačuvao ni trenera, ni mene. Oni su samo čuvali svoje pozicije, za koje se grčevito bore. Koliko im je stalo do njih najbolje se vidi iz toga što svakog dana menjaju izjave i počinju da lutaju. Moramo da budemo iskreni i stojimo iza svojih reči. Ja se ne bojim javnosti, svoj sam čovek i stojim iza svakog komentara“, rekao je između ostalog Krstajić i dodao da je klub ispred svih.

"Biću prvi koji će da digne ruku ako je vreme da trener ide. Partizan je najbitniji u celoj priči i istina koju zaslužuju naši navijači", zaključio je Krstajić.

2024 © - Vesti online