Nedelja 04.09.2011.
15:29
M. Todorović - Vesti

Došao iz Nemačke, ubio ga otac

Kako nezvanično saznajemo u policiji, nesreća se dogodila u porodičnoj kući u mestu Trupal, koje se nalazi desetak kilometara od Niša, u noći između petka i subote, desetak minuta nakon ponoći.

Selo Trupal: Kuća porodice Nikolić


- Rasprava je počela kada je otac upozorio sina da ne ostavlja stvari svuda po kući i bude uredniji. Slavoljub je prema do sada prikupljenim izjavama svedoka na to drsko odgovorio ocu i navodno ga opsovao, pa je sitna prepirka prerasla u svađu i tragediju.

To što ga je sin opsovao uvredilo je Milisava, pobesneo je i otišao do spavaće sobe, gde je držao lovačku pušku. Uzeo je, vratio se u sobu gde su bili i pucao u sina.

Od zadobijenih povrede, Slavoljub je preminuo na licu mesta. Nakon toga pozvana je policija koja je uhapsila starijeg Nikolića i protiv njega će biti podnesena krivična prijava zbog ubistva.

Metak probio telo i zaustavio se u zidu

Utvrđeno je da je u Slavoljuba ispaljen jedan metak, a uprkos tome što su ekipe Hitne pomoći brzo došle na mesto nesreće, mogli su samo da konstatuju njegovu smrt - nezvanično saznajemo u policiji.


U kući se u trenutku tragedije nalazila Verka Nikolić, koja kako saznajemo nije stigla da supruga spreči da ubije njihovog sina.


- Sve je počelo iz banalnih razloga. Milisava je uvredilo šta mu je Slavoljub rekao i eto šta se desilo - kaže nesrećna žena.


Prema rečima njihovih komšija, ništa nije ukazivalo da će se tragedija dogoditi.
- Slavoljub je sredinom avgusta došao na odmor u rodno selo iz Nemačke, gde živi i radi više od dvadeset godina. Znali smo njega i njegovog oca, a uvek kada bi došao u rodnu kuću bio je prijatan, sa svima je znao da popriča, iako smo videli da se poslednjih godina malo promenio.

Nismo želeli da ga mnogo pitamo o tome, ali nam je delovao da je zbog toga u poslednje vreme bio nervozan. Međutim, ništa od svega toga nam nije ukazivalo da se može dogoditi nešto ovako - kažu komšije porodice Nikolić.

Razveo se pre nekoliko godina

 

Kako kaže Verka Nikolić, njen sin se pre nekoliko godina razveo u Nemačkoj.
- Bio je dugo u braku, a pre nekoliko godina su se razveli. Bivša supruga vratila se da živi u Srbiju, a on je u Nemačkoj živeo sam. Njihova ćerka je otišla da živi i radi u Švajcarsku - kaže vidno potresena Nikolićeva.

2024 © - Vesti online