Nedelja 04.09.2011.
06:07
Blic

Snup Dog pevao za bivšu modelsicu

Šest godina braga: Sandra i Andrej Meljničenko
 

Kako piše nedeljnik “Story”, atraktivna džetseterka Sandra Meljničenko i njen suprug ruski milijarder Andrej Meljničenko priredili su 29. avgusta nezaboravnu proslavu šeste godišnjice braka i to na svojoj skupocenoj jahti koju su tom prilikom usidrili na Antibima, na jugu Francuske, nedaleko od svog imanja.

Glavna muzička zvezda na zabavi bio je Snup Dog, koji je svojim hitovima oduševio stotinak odabranih zvanica iz svih krajeva sveta.
 

Snup Dog je zabavljao goste

Sandra i Andrej odlučili su se na glamuroznu zabavu kako bi tokom nedelje sa nekoliko prijatelja posetili imanje na Azurnoj obali, gde su se venčali početkom septembra 2005. godine.
 

Njih dvoje su doputovali na jahti koju je Andrej poklonio supruzi i koja po njoj nosi ime "A“. Dugačka je oko 118 metara, a koštala je više od 300 miliona dolara. Jahta ima četrdesetak zaposlenih ljudi. Dugačka je 118 metara, a koštala je više od 300 miliona dolara.  

Kako bi ugođaj bio potpun, ona je dizajnirana tako da ne pravi talase čak ni kada ide punom brzinom. Iako je idealna za zabavu, porodica Meljničenko radije njome plovi u privatnosti, a žurke na njihovoj morskoj lepotici veoma su retke.

2024 © - Vesti online