Subota 03.09.2011.
08:00
S media

Kamasutra za punije i visoke

Ko kaže da punijima "zabranjeno" voće nije dostupno
 

Što ste kreativniji, to ćete više pokušavati da stvorite prijatnu atmosferu u krevetu, bolje ćete se osećati, jer ćete biti u mogućnosti da razmenjujete pozitivna osećanja sa partnerom.

Poza #1: Ako oboje imate višak kilograma, možete da probate sledeće: ona leži na leđima i lako savija kolena, a vi stanite između njenih nogu i podignite ih za vreme penetracije. Drugi pogodan položaj je "od pozadi", jer je generalno prijatna za oba partnera, posebno ako je velika razlika u visini.

Poza #2: Ako imate optimalnu težinu, a vaša partnerka je raskošna, ona će stati pored vas, a vi joj podižite nogu prema vašim grudima koliko god joj to fleksibilnost tela dozvoljava. Zatim nežno prodirite, dok joj i dalje držite nogu. Takođe, možete da stanete ili kleknete ispred partnera, čije noge vise preko ivice kreveta ili fotelje, pa joj podignite noge i oslonite na svoja ramena. Ova poza je poznata i kao "leptir".

Poza #3: Ako ona ima optimalnu težinu, a vi ste gojazni ili mnogo viši od nje, lezite na leđa, a ona neka vas opkorači i sedne, licem okrenuta prema vašim stopalima. Savijte kolena, a ona neka stavi stopala na njih dok se propinje. Ova poza se zove i "obrnuta kaubojka".

Poza #4: Ako ste veoma različiti u visini, "kašika poza" je idealna za vas. Oboje morate da legnete na bok, vi iza nje. U ovoj pozi možete da probate neke prilično zanimljive poteze, jer je veoma intimna, prijatna i pogodna za bilo koje ljubavno pakovanje.

2024 © - Vesti online