Petak 02.09.2011.
18:11
Vestionline

Ivković: Jedva smo izdržali ovo

"Znao sam da nas čeka izuzetno težak protivnik. Izraelski bekovi su brzi i veoma prodorni, a igrali su često i sa dve 'četvorke'. Čudi me, recimo, da im centar Janiv Grin uopšte nije ulazio u igru", rekao je posle susreta Ivković.

"Naša odbrana nije bila dobra, primili smo previše lakih poena. Nije razlog što mi ne znamo da branimo takve napade, već pretpostavljam da nam koncentracija i komunikacija nije bila na najvišem nivou. U svakom slučaju, čestitke igračima koji su u poslednjoj četvrtini izdržali pritisak i na kraju prelomili susret u našu korist", zaključio je srpski selektor.

Srbija ima skor 3-0, praktično obezbedivši plasman u narednu

Izraelski ambasador čestitao Srbiji pobedu


Ambasador Izraela u Srbiji Josef Levi čestitao je danas košarkaškoj reprezentaciji Srbije pobedu nad selekcijom njegove zemlje na Evropskom prvenstvu u Litvaniji.

 

"Drago mi je što mogu da čestitam našim prijateljima u Srbiji na izuzetnoj utakmici koju smo danas gledali", navodi se u saopštenju iz ambasade Izraela.

 

"Naravno, srcem sam bio uz svoj tim, ali je Srbija nesumnjivo zaslužila pobedu zahvaljujući velikom talentu i izuzetnoj igri. Drago mi je zbog Srbije", dodaje se u saopštenju Levija.

2024 © - Vesti online