Petak 02.09.2011.
15:37
Beta, Novosti

Bor: Šaljiva braća i gumena lutka plašili vozače

Muma Paduri, al' od gume i MADE IN CHINA

"Načelnik policijske uprave me je informisao da je reč o muškarcu koji ima psihičke probleme", rekao je Dačić o pojavi koja već tri dana plaši stanovnike Zaječara i Bora. 

Ministar policije je rekao kako je siguran da "nije reč o natprirodnim i nadčovečanskim silama, već da je to ljudskih ruku delo".

Prema nezvaničnim izjavama iz borske policije u ovoj naslanoj šali su učestvovale dva brata, a treći akter je bila lutka na naduvavanje obučena u venčanicu. Lutku u venčanici su postavili su na uzvišenju kraj pravog dela puta Bor-Zaječar, koji nije osvetljen, tako da je vozačima iz daljine izgledalo kao da neka osoba u belom lebdi nekoliko metara iznad puta. U podnožju uzvišenja, sakriveni u grmlju kraj puta, braća su sedela u automobilu i čekala reakcije vozača, kaže izvor iz policije.

Protiv ove dvojice neće biti podneta krivična prijava, jer navodno nema osnova za to. "Novosti" pišu da su braća, koja su izvela ovu predstavu, u kraju poznata kao šaljivdžije.


Pre tri dana nekoliko vozača koji su posle ponoći prolazili putem Bor-Zaječar prjavilo je policiji u Boru da su na putu videli lebdeću pojavu u obliku žene sa bidermajerom

Dva dana su se Borom i Zaječarom ispredale priče o Mamu Paduri, vlaškoj šumskoj vili i zaštitnici žena, koja je došla da se sveti. Neki su mislili i da je u pitanju duh mlade žene koja je poginula u sedmom mesecu trudnoće, a sada luta tražeći svoju bebu. 

2024 © - Vesti online