Četvrtak 01.09.2011.
20:02
Mondo

Stanojević smenjen, Krstajić dao ostavku!

Znao da je kraj - Aleksandar Stanojević

Trener Partizana Aleksandar Stanojević je smenjen. Posle takvog poteza uprave srpskog šampiona, ostavku je podneo sportski direktor Mladen Krstajić.

Burno je bilo u četvrtak u Humskoj 1. Očekivano burno posle eliminacije iz plej-ofa za Ligu Evrope od Šamroka, a naročito posle odgovora Aleksandra Stanojevića predsedniku Draganu Đuriću.

Vatrica koja je već duže vreme tinjala u klupskom rukovodstvu se rasplamsala i oni koji su bili za smenu mladog stručnjaka još krajem prošle sezone, konačno su dobili podršku.

Uprava je uručila otkaz treneru koji je u klupske vitrine uneo dve titule prvaka Srbije, jedan Kup, a ekipu je odveo i u Ligu šampiona prošle sezone.

I odmah mu je određen naslednik - Zoran Milinković. Tadašnji trener Vojvodine je bio u mislima pojedinaca iz vrhuške Partizana i kada se prošle sezone diskutovalo o poverenju Aleksandru Stanojeviću, ali mladi stručnjak je tada ostao na klupi.

Zbog takvog raspleta ostavku je podneo sportski direktor Mladen Krstajić, koji smatra da Milinković nije adekvatno rešenje za naslednika Aleksandra Stanojevića na klupi crno-belih.

2024 © - Vesti online