Četvrtak 01.09.2011.
23:38
Srna

Deda i unuk (4) poginuli u udesu

Deda zaspao za volanom: Foto ilustracija

Novičina supruga, a dečakova baka Slavica Todorović (53), koja se nalazila u potpuno smrskanom automobilu, prošla je bez povreda. Nesreća se dogodila danas oko dva sata popodne.

Lekar u Hitnoj službi belopoljskog Doma zdravlja Miloš Šaponjić saopštio je da je dečak, koji se nalazio na zadnjem sedištu, preminuo na licu mesta, a njegov deda 15-tak minuta pošto je dovezen u Hitnu službu.

"Novica je zadobio teške povrede glave i svi napori lekara i medicinskog osoblja da mu pomognu bili su uzaludni", rekao je Šaponjić i dodao da je Slavica u stravičnom udesu ostala nepovređena.

Udes se dogodio kada je Todorović, vozeći iz pravca Mojkovca, iznenada prešao u suprotnu traku i direktno se sudario sa kamionom "mercedes furgonom" podgoričke registracije u vlasništvu firme "Klikovac" kojim je upravljao Dragan Živković (40) iz Golubovaca koji nije povređen.

Pretpostavlja se da je Todorović zaspao za volanom automobila. Od siline udara kamion je završio u kanalu pored puta, a u udesu je učestvovala i "opel astra" beogradskih registarskih oznaka koja se kretala iza "furgona" i na njoj je pričinjena manja materijalna šteta.

2024 © - Vesti online