Nedelja 20.12.2009.
23:28
Mondo

Toma "Panter" se vraća kući

Stručnjak za "đinđi-rinđi" prvi je od finalista koji je napustio rijaliti-šou, ali je po izlasku sa Farme rekao da mu nije žao i da nije razočaran. Mada mu je izraz lica bio drugačiji.

"Dosta je i bilo. Sve je ovo šoubiznis", rekao je Toma u svom stilu, nadajući se da će ga supruga Živka i drugi put primiti u kuću, nakon što je dobio "packe" (zbog masiranja Marine Perazić) kada je nedavno prvi put izašao sa Farme, na koju je potom vraćen.

Toma "Panter" nije više u igri za glavnu nagradu od 100.000

Ironično, ali ispada da je Đura "Palica", koji je izbačen u subotu, bolje prošao od Tome, jer je sa još četvoro bivših farmera, vraćen na imanje. Doduše, ni on ni Big Mama, Marina, novinar Sale, kao ni misica Marijana Grgić alijas "Maričuj" neće imati priliku da se bore za nagradu od 100.000 evra.

Toma je rekao da sa Farme ide pravo na drugi dan slave (Sveti Nikola). "Drugi dan slave je najslađi, jer su onda mrsna jela", rekao je Toma, koji je na Farmi pokazao da ume da barata sa svinjama. Kako živim, tako i sa slaninama, čvarcima, kobasicama, pečenjima...

Toma "Panter" u svom fahu

O svađi sa Cakanom i Viktorijom, rekao je da je samo branio Bebi Dol, jer mu je potpuno nejasno i bezobrazno da nekome ko ima 40-50 godina bude sklonjen tanjir sa jelom ispred nosa.

Ipak, Bebi ga je razočarala. "Na žalost, ispada da sam branio nekoga ko se priklonio njima (Cakani i Viktoriji). Ali, meni je savest čista", rekao je Toma.

On bi voleo da pobedi Topalko, ali veruje da će "pobediti ona osoba koja ima najviše novca".

"To je jedna ženska osoba", nije želeo Toma da otkriva ime.

2024 © - Vesti online