Četvrtak 01.09.2011.
16:43
Vestionline

Bizarna povreda Dejana Stankovića

Povreda nije teška

 Kako piše Sport, Dejan Stanković je u pokušaju da šutne loptu zakačio ogroman busen trave nakon čega je pao, te je morao da napusti teren. Na svu sreću povreda nije teška, ali je veoma bolna.

"Ne znam šta se ovo događa, malo je falilo da doživim tešku povredu... Krenuo sam na loptu, hteo sam dobro da je zahvatim, ali sam zakačio busen i osetio strahovit bol! Pomislio sam u trenutku - puče mi noga! Ma, video sam sve zvede. Na svu sreću, imam dovoljno vremena za oporavak. U Belfastu bih igrao i sa jednom nogom. Za mene je to finale Lige šampiona, takav meč se ne propušta", izjavio je kapiten "orlova".

Zbog poverda u timu Srbije protiv Severne Irske neće biti Nemanje Vidića, Miloša Krasića i Nikole Žigića, a i Zoran Tošić ima problema sa skočnim zglobom. 

Na tabeli kvalifikacione grupe C Italija vodi sa 16 bodova iz šest mečeva. Jedan više odigrala je drugoplasirana Slovenija koja je sakupila 11 bodova, a treća je Severna Irska sa devet bodova. Srbija je na četvrtom mestu sa osam bodova, jedan manje ima Estonija koja je odigrala meč više, dok su Farska Ostrva, koja su odigrala najviše, osam utakmica, poslednja sa četiri boda.

2024 © - Vesti online