Sreda 31.08.2011.
20:13
Vestionline

Ona voli Srbiju!

Devojke koje predstavljaju najinteresantnije evropske košarkaške reprezentacije okačile su svoje fotografije na sajtu www.champgirls.com gde posetioci mogu da glasaju za omiljenu fotografiju/devojku. Takmičenje traje do kraja Evropskog prvenstva kada će biti proglašen novi šampion, ali i šampionka.

Ideja da se ovako promovišu reprezentacije rodila se u zemlji domaćina, Litvaniji, a njeni tvorci veruju da će razveseliti svakog ljubitelja košarke u svetu. Sajt su za sada posetili Francuzi, Nemci, Španci, Amerikanci, Kanađani, Norvežani, Rusi, Britanci, i drugi učesnici i neučesnici predstojećeg šampionati, ali se Srbi i nisu baš pokazali.

Naime, tradicionalno rivalstvo u košarci koje postoji između Litvanije i Srbije nije se prenelo na lepotice oslikane nacionalnim bojama. Veliki košarkaški fanovi Litvanci omogućili su svojoj predstavnici da izbije na prvo mesto sa 1.200 glasova, dok srpska devojka ima samo 32 glasa, zbog čega je pomalo razočarana. Na drugom mestu je Hrvatica sa 186 glasova, a na trećem Francuskinja sa 70.


"I dalje se nadam da će glasati za mene", rekla je devojka koja se skinula samo u gaćice, a preko sebe iscrtala boje Srbije.

2024 © - Vesti online