Sreda 31.08.2011.
12:03
Vestionline

Sebastijan Koates pojačao Liverpul

"Saigrač iz reprezentacije Luis Suarez je najzaslužniji za moj dolazak u Liverpul. Rekao mi je toliko toga lepog o ovom klubu, navijačima, istoriji. Nadam se da ću se brzo adaptirati i pomoći klubu u pohodu na visok plasman i trofeje", rekao je Koates (20) na predstavljanju u Sportskom centru Melvud.

On je zajedno sa Suarezom učestvovao u osvajanju Kopa Amerika sa selekcijom Urugvaja u julu u Argentini.

Sebastijan Koates je šesto pojačanje Kenija Dalgliša u letošnjem prelaznom roku posle angažovanja Džordana Hendersona, Čarli Adama, Stjuarda Dauninga, Aleksandra Donija i Hose Enrikea. 

 

Liverpul poslao Džoa Kola na pozajmicu u Lil

 

 

Engleski fudbalski klub Liverpul objavio je danas da je poslao Džoa Kola na pozajmicu do kraja sezone u redove francuskog šampiona Lila. Nikakvi drugi detalji ugovora nisu saopšteni o transferu 29-godišnjeg reprezentativnog veznog igrača. Engleski mediji navode da je u sklopu sporazuma i to da Liverpul dobije pravo preče kupovine Švajcarca Edena Hazarda iz Lila.

 

Kol za dva meseca puni 30 godina. On je ponikao u Vest Hemu, odakle je 2003. godine prešao u Čelsi, odakle je prošle godine bez obeštećenja došao u Liverpul, za koji je odigrao 20 utakmica i postigao dva gola. Za reprezentaciju je igrao 56 puta i postigao je 10 golova.

 

2024 © - Vesti online