Sreda 31.08.2011.
13:49
24 sata, Alo!

Ajša Gadafi se porodila u Alžiru

Ajša Gadafi
 

Ajšin suprug, pukovnik u vojsci, poginuo je 26. jula.


Alžirsko ministarstvo spoljnih poslova saopštilo je da su Sofija Farkaš, Gadafijeva supruga, njegova dva sina Hanibal i Muhamed, kao i ćerka Ajša, ušli u Alžir na osnovu “svetog pravila o gostoprimstvu“ koje vlada u tom pustinjskom regionu.


Italijanska novinska agencija ANSA je pozivajući se na pouzdane libijske diplomatske izvore javila da se Gadafi i dvojica njegovih sinova Sadi i Saif al Islam nalaze u mestu Bani Valid, na oko 100 kilometara južno od Tripolija. Pobunjenici tvrde da su ubili njegovog sina Hamisa.

Gadafijeva seksi snajka podvodila prijateljice u Libiji

Talita van Zon, holadska manekenka koja se zabavljala sa Gadafijevim mlađim sinom Mutasimom, a potom uspela da pobegne od pobunjenika, navodno je podvodila devojke koje su se družile sa Gadafijevim sinovima i njihovim prijateljima.

Talita van Zon (desno) pobegla pobunjenicima uz pomoć sreće
 


Talita je zarobljena tokom napada na Tripoli, ali je uz neverovatnu dozu sreće uspela da se dokopa slobode.


- Plašila sam se da će me spaliti živu - rekla je Talita.


Zbog toga je skočila s balkona u hotelu kada su je pobunjenici zatvorili, i s povredama nekako uspela da nađe utočište uz pomoć humantiraca koji su je prebacili do Malte. Pomogao joj je i novinara lista ”De Pers”, koji kaže da ga je Talita potom zaboravila.


”Pitao sam je, šta radiš ovde”, priča novinar. ”Pravim pare”, odgovorila je.
”Dao sam joj svoju vizitkartu i rekao da govori ljudima da radi u novinama ako je neko bude zaustavljao. Pomogao sam joj i na granici, skrivala se iza mene”, priča novinara.


Talita je početkom avgusta stigla u Libiju kao gošća Gadafijevog sina. Sada se otkrilo i da je ranije odlazila u Tripoli, te da je vodila drugarice sa sobom.


”Nekada stvari nisu išle po planu. Prošlog februara, Mutasim je odveo jednu od devojaka u sobu i silovao je. Ta devojka sada optužuje Talitu za trgovinu ljudima”, kaže izvor lista ”De Pers”.

2024 © - Vesti online