Sreda 31.08.2011.
11:19
Vestionline

Vukić odlazi, a Tomić ostaje u Humskoj

Zvonimir od zime menja sredinu

Vukić je među crno–bele stigao kao zamena Almamiju Moreiri, tokom leta je nasledio i „desetku” koju je ranije nosio tamnoputi fudbaler, igrao je u promenjivoj formi i to je razlog zbog koje ni stručni štab, ni rukovodioci ne planiraju da mu ponude novi ugovor, tako da će iskusni vezista na zimu morati da potraži novu sredinu.


Vukić je u Partizan došao kao slobodan igrač, a prethodno je dres crno-belih nosio u period od 2000. do 2003, pre nego što je otišao u Šahtjor, kao i tokom proleća 2006, kad ga je klub iz Donjecka pozajmio Beograđanima. 

Za razliku od Vukiča, Nemanja Tomić ostaje u Humskoj 1. Htela je Nica u finišu prelaznog roka da odvede novog "A" reprezentativca iz Srbije na Azurnu obalu, ali su ljudi iz Partizana odbili ponudu francuskog kluba.

Nica je kontaktirala crno–bele, pokazala želju da kupi mladog vezistu i da na ime obeštećenja isplati srpskom prvaku 1,6 miliona evra, ali su na Topčiderskom brdu ostali dosledni stavu da nema rasprodaje tima uprkos ranoj eliminaciji sa međunarodne scene.

Nemanja Tomić je ovog leta bio jedan od najkorisnijih fudbalera Partizana, postigao je četiri gola, od toga tri u kvalifikacijama za Ligu šampiona i Ligu Evrope, što je iniciralo interesovanje Francuza, ali će i oni i drugi klubovi morati da sačekaju zimski prelazni rok za konkretne poteze.

Partizan gostuje na Sardiniji
Tokom prvenstvene pauze zbog mečeva kvalifikacija za Evropsko prvenstvo, fudbaleri Partizana imaće jaku proveru na Sardiniji. Crno-beli su prihvatili poziv Kaljarija i u subotu će biti gosti člana italijanske Serije A. Utakmica između Kaljarija i Partizana se igra u subotu, 3. septembra u 20:45 časova.

2024 © - Vesti online