Sreda 31.08.2011.
08:09
Alo!

Dača čuva Hanu dok je Nata sa Ćazimom!

Danilo Ikodinović sa ćerkom Hanom
 

Naime, kako piše beogradski “Alo!“, poznati fudbalski trener i njegova supruga povređeni su zbog toga što je njihova ćerka u vezi sa Osmanijem, te nisu želeli da čuvaju unuku dok se Nataša Bekvalac provodi sa čovekom koga ni u snu ne bi poželeli za novog zeta:


- Priča se da je stanje u porodici Bekvalac već neko vreme u kritičnom stanju jer je, posle svega što su doživeli nakon Natašinog razvoda, Dragoljuba i Miru bukvalno dotukla njena nova romansa. Oni su pokušali da odvrate Natašu od te veze čim su za nju saznali, ali pošto u tome nisu uspeli, jer je veoma svojeglava, odlučili su da se distanciraju od nje na neko vreme u nadi da će im se ćerka opametiti. Iako im zbog toga nije drago, bili su prinuđeni da odbiju da čuvaju unuku Hanu dok se njena majka viđa sa Albancem, pa je dete sada kod tate, Dače - kaže dobro obavešteni izvor lista “Alo!“.

Pročitajte još:

1. Ćazim obasipa Natašu zlatom

2. Nata zbarila albanskog biznismena?

Sagovornik beogradskog dnevnika dodao je da bivšeg vaterpolistu u Novom Sadu u poslednje vreme svakodnevno viđaju sa četvorogodišnjom ćerkicom:


- Non-stop idu po igraonicama i šetaju se po gradu, a prijatelj mi je rekao da je saznao kako Ikodinoviću nije teško palo što je ćerka kod njega, naprotiv, srećan je jer može više vremena da provede sa svojim detetom. Natašinu novu vezu skoro da i ne komentariše, jer mu više nije bitno gde je ona i šta radi - završava izvor lista “Alo!“.

Tata Dragoljub: Bez intime u javnosti

Otac pop pevačice, Dragoljub Bekvalac, nije želeo da potvrdi saznanja lista “Alo!“, ali je istakao da podržava apsolutno svaku odluku svoje mezimice:

 

Dragoljub Bekvalac

- Gluposti! Nataša Bekvalac je moja ćerka, bila, jeste i biće za sva vremena. Hana je juče bila kod nas, tako da nije istina da je ne viđamo. Nataša je svoj čovek, imam puno poverenja u nju i preko štampe sam upoznat sa tim što joj se trenutno dešava - rekao je Dragoljub, a na konkretno pitanje da li podržava Natinu novu vezu sa Albancem Ćazimom Osmanijem, diplomatski je odgovorio:


- Nijednog njenog poteza se ne stidim. Nije istina da smo supruga i ja imali bilo kakve neprijatnosti zbog toga. Nataša je dovoljno zrela da zna šta radi, a naše intimne razgovore ne bih iznosio u javnost - zaključio je Bekvalac.

2020 © - Vesti online