Utorak 30.08.2011.
15:05
Vestionline

Pantelić i Rajković: U Belfast po pobedu!

Marko Pantelić

"Ne interesuju nas nikakve kalkulacije, jer ako dobijemo sve do kraja idemo dalje. Tek ukoliko u nekoj od narednih utakmica ne pobedimo, onda ćemo kalkulisati. Ali, mi smo uvek išli na pobedu i tako će i ostati, mada nam neće biti lako jer se i drugi bore za prolaz", rekao je Pantelić u izjavi Tanjugu.

Napadač "orlova" ističe da ekipa neće potceniti Irce, kao što je to nedavno uradio Partizan protiv Šamroka.

"Jedno je klupski, a drugo reprezentativni fudbal. Ali, ne bi trebalo zaboraviti na uspehe Partizana u prethodnih par godina, kao ni Zvezdine, to su rezultati po kojima je naš fudbal prepoznatljiv", podsetio je Pantelić.

Slobodan Rajković koji je prošlog vikenda golom debitovao u dresu Hamburgera, kaže da bilo kakva kalkulacija u Belfastu, ne dolazi u obzir.

"U mlađim kategorijama kada sam razmišljao o tome da idem na remi uvek bih izgubio. Bod nas ne interesuje, pre bih išao na pobedu u Belfastu i onda da osvojimo bod u Sloveniji", istakao je mladi štoper Čelsija na pozajmici u Hamburgu, koji bi u startnih 11 trebalo da zameni povređenog Nemanju Vidića.

Rajković nije želeo da se previše osvrće na neuspeh večitih rivala u evrokupovima.

"Ovde smo zbog reprezentacije, nikad nikog nismo potcenjivali. Na početku kvalifikacijama smo zacrtali svoj cilj i još više mu težimo".

Srpski tim bi trebalo da izađe na megdan Severnim Ircima u najjačem sastavu, pošto je situacija sa povredom Zorana Tošića sve bolja i on će već sutra raditi punim intenzitetom.

Fudbalska reprezentacija Srbije sutra prepodne odlazi u Belfast, a utakmica protiv Severne Irske na programu je u petak od 20.45 časova. Četiri dana kasnije Srbija na stadionu Partizana od 20.30 časova dočekuje Farska Ostrva.

2024 © - Vesti online