Utorak 30.08.2011.
14:42
Kurir

Srbija i "Kosovo" u lažnom zagrljaju

Dve misice iz Srbije

Anja Šaranović i predstavnica Kosova Aferdita Dreshaj zajedničku sliku su postavile na Fejsbuk. Srpska misica je ovo druženje opravdala zahtevom organizatora da među učesnicama postoje dobri odnosi, a da slika sa "koleginicom" koja nosi lentu Kosova nema nikakve veze sa politikom.  

"Bila sam zatečena, a pravila lepog ponašanja nosim iz zemlje koju predstavljam. Bilo bi nedostojanstveno pred svima pobeći iz kadra. Svim srcem podržavam politiku i borbu svoje zemlje, tako da ova slika nije nikakvo priznanje, već kulturan odnos na ličnom nivou. Kada budem zvanično govorila, naravno da ću reći da je Kosovo Srbija i srpski Jerusalim", rekla je naša misica za "Kurir".

Vlasnica agencija "Mis Ju" Vesna Jugović kaže da se jasno vidi da je izraz Anjinog lica "mnogo suzdržan".


"Naravno da postoji razlika između pojavljivanja u javnosti i ličnog stava. Sigurno da će sve njene zvanične izjave biti na liniji srpske politike kada je reč o Kosovu. Anja zbog ovoga neće snositi nikakve sankcije", kategorična je Jugovićeva.

Finale izvora za Mis univerzuma održaće se 12. septembra u Brazilu, a te večere naša predstavnica će napuniti 22. godine.  

2024 © - Vesti online