Utorak 30.08.2011.
08:11
Press

Ćazim obasipa Natašu zlatom

Zlata vredi: Nataša Bekvalac
 

- Ćazimova jahta "Megalodon" usidrena je u Poreču, gde je par uživao tokom dana, dok se u javnosti sa obezbeđenjem pojavljivao samo uveče, i to na večeri u omiljenom Ćazimovom restoranu. Iako nisu verovali da će njihova ljubav zaživeti, oboje su iz dana u dan sve zaljubljeniji, ali im smeta pritisak javnosti jer o njihovoj vezi pišu svi mediji u regionu, naročito albanski dnevni listovi - kaže izvor "Presa" blizak paru.


I nakit i garderoba

Ćazim Osmani Feliks

Magazin "Svet" je napokon pronašao fotografiju dečka Nataše Bekvalac, a vodeći albanski listovi navode da je srpska pevačica od dečka dobila skupoceni nakit i garderobu, i tvrde da će Feliks uskoro obelodaniti njihovu ljubavnu priču.


- Pošto ne voli medijsko eksponiranje, Ćazimu veoma smeta što je postao poznat kao dečko pevačice. Verujem da će o svemu što se pisalo uskoro dati zvanično saopštenje, jer se svakodnevno nervira zbog mnogobrojnih netačnih informacija, naročito kada je reč o njegovoj imovini - kaže izvor "Presa" blizak Osmanliju.


Natini roditelji u problemu

Medijski navodi o Natašinoj vezi sa Feliksom i njegovo povezivanje sa narko-podzemljem, ubistvima i raznim kriminalnim radnjama uznemirili su pevačicine roditelje.

- Njeni roditelji Mira i Dragoljub doživljavaju neprijatnosti, jer ih prolaznici zaustavljaju i govore da je njihova mezimica preterala i da nije lepo što posle razvoda menja toliko muškaraca. Govore im da ćerku spreče da se zabavlja sa Albancem. Dragoljub je, kao i uvek, na ćerkinoj strani, i nervira ga što je svi stavljaju na stub srama. Nije mu svejedno zbog navoda da se Nataša zabavlja sa Osmanlijom, ali misli da je to samo jedna od njenih kriza nakon razvoda i da će je brzo proći - ističe prijatelj Bekvalčevih.

2024 © - Vesti online