Utorak 30.08.2011.
03:27
E. V.

Trudna Severina oduševila Bečejce

Ne vidi se stomačić: Severina Vučković

Atraktivna Splićanka igrala je i pevala na Tiskom keju, dok je iz prvih redova na nju pazio verenik Milan Popović. Tokom četiri dana proslave u Bečeju su gostovali Željko Joksimović, koji je okupio 40.000 ljudi, a koji je imao još jedan razlog za slavlje.


- Moja ćerka je rođena 29. avgusta i ove godine napunila je 16 godina. Zbog toga Gospojinski dani su vezani za moje najlepše trenutke u životu - rekao je Joksimović.

Boravak i koncert u Novom Bečeju Plavi orkestar je iskoristio da snimi spot za pesmu "Revolucija", a kao statisti u spotu će se pojaviti više od 50.000 ljudi.
 

- Kada kažem revolucija se diže, vi mi pomozite tako što ćete u tom trenutku dići ruke - komandovao je sa scene Saša Lošić.

Pre njihovog nastupa koncert je održala i Crvena jabuka, a pevač Dražen Žerić Žera priznao je da je to bio jedan od najboljih koncerata ovog benda u poslednje vreme.

Pored muzike, posetioci su uživali i u drugim zabavnim sadržajima, a najpopularnija je bila igra "Gađajte predsednika" u kojoj su građani sa balonima napunjenim vodom gađali predsednika opštine Milivoja Vrebalova, a prikupljeni novac biće uplaćen u humanitarne svrhe.

Štikla u apartmanu

 

Milivoje Vrebalov, predsednik opštine Novi Bečej, uručio je Severini ključeve od apartmana koji nosi njeno ime. Od sada će to i zvanično biti njen apartan, a u spomen na njen hit "Moja štikla" u sobi će biti njene cipele sa visokom štiklom, fotografije i delovi scenske garderobe.

2024 © - Vesti online