Nedelja 28.08.2011.
20:50
Pulsonline

Nemeš se konačno okrenuo karijeri

Konačno zajedno i srećni: Marijana i Nemeš
 

Od početka, pa više od mesec dana od završetka Velikog Brata njih dvoje su se gotovo svakodnevno nalazili na naslovnim stranama tabloida.

Kako sam ukućanin kaže, dosta je bilo priče o njihovoj vezi. Ispričano je sve što se moglo reći, ovih dana se ništa novo po tom pitanju nije desilo, veza im je stabilna, a on se okrenuo svojim poslovnim obavezama:

- Iskreno, mislim da smo dosadili ljudima. Dosta je bilo. Ništa novo nema kod nas, sve je uobičajeno. Ono što je ipak kod mene novo je to da sam konačno krenuo u realizaciju planova oko moje muzike. Sarađujem sa di džejevima i producentima iz Londona, pravimo neke obrade pesama. Naravno, radim i na mojim pesmama i očekujem da će uskoro sve biti zavšeno. Negde na jesen bi trebalo da izađu pesme, ako Bog da - rekao je Nikola Nemešević za Pulsonline.

S obzirom da je Nemeš bio istrajan u stavu da ni reč više neće da kaže o svojoj vezi sa Marijanom Čvrljak, ostaje nam samo da sačekamo jesen i pomociju Nikolinog albuma, na kojoj će, nadamo se biti i njegova devojka.

2024 © - Vesti online