Subota 27.08.2011.
18:17 >> 20:24h
Vestionline

Drama u Blekburnu, pobede Čelsija i Liverpula

Pogodio sa bele tačke - Frenk Lampar

Čelsi je poveo golom Žozea Bosingve u 6. minutu, ali je početkom drugog dela Norič došao do izjednačenja golom Holta. Ipak, domaćin na Stamford Bridžu je iskoristio penal preko Frenka Lamparda u 82. minutu, a onda je Huan Mata koji je pre nekoliko dana prešao iz Valensije, pogodio mrežu na debiju za konačnih 3:1. 

Blekburn Rovers nastavio je crnu seriju bez osvojenog boda, pošto je na svom terenu poražen od Evertona sa 0:1. Iako je domaćin, za kojeg je poslednjih 60 minuta nastupao i Radoslav Petrović, igrao odlično i stvarao prilike, a pri tom i promašio dva penala, nije uspeo da izvuče ni bod. Naime, sudija je u poslednjem minutu svirao penal i to nepostojeći za Evereton, pa je gost otišao sa tri boda u džepu. Siguran sa bele tačke bio je Mikael Arteta. 

Liverpul je nakon pobede nad Arsenalom 0:1, osvojio nove bodove pošto je na 'Enfild Roudu' trijumfovao nad Botonom 3:1. Golove su postigli Henderson, Škrtel i Čarli Adam, dok je za Bolton pogodio Ivan Klasnić.

U premijernoj utakmici 3. kola Premijer lige fudbaleri Aston Vile i Vulverhemptona odigrali su 0:0, a isto je bilo na meču između Svonsija i Sanderlenda, dok je Vigan sa 2:0 savladao Kvins Park Rendžerse.

U prvom subotnjem meču srpski reprezentativac Nenad Milijaš nije ulazio u igru, provevši svih 90 minuta na klupi za rezervne igrače, dok je novajlija Džoi Barton poraz svojih "rendžera" na gostovanju, gledao sa tribina.

2024 © - Vesti online