Subota 27.08.2011.
15:48
E. V.

Severina peva džabe u Milanovom rodnom gradu

Ti poklanjaš, a ja pevam: Severina Vučković i Milan Popović

Iako će tada biti u poodmakloj trudnoći, Severina nije mogla da odbije molbu verenika da zapeva u njegovom rodnom gradu, i to za džabe, pošto je njen koncert poklon gradu od Popovića. Atraktivna Splićanka nastupiće na Grožđenbalu, manifestaciji koja se tradicionalno održava u čast berbe grožđa, a koncert će biti na Gradskom trgu.

Kako kažu meštani Vršca, Milan je i do sada pomagao i donirao je novac za popravku škole i sportske hale. Organizatori manifestacije Grožđenbal tvrde da Severina nije imala specijalne zahteve za svoj nastup, osim da bina bude široka, a ozvučenje jače od standardnog.

Pretpostavlja se da će i ovog puta Seve i Milan odsesti u luksuznom hotelu Vila breg sa pet zvezdica gde su i ranije boravili prilikom dolaska u Vršac.

Album uspomena

 

Na svojoj Fejsbuk stranici preko koje komunicira sa obožavaocima Severina je pokrenula akciju "Album uspomena" i pozvala fanove da joj šalju slike s njom koje su nastale prethodnih 22 godine koliko traje njena pevačka karijera. Inače, njena Fejsbuk stranica broji preko 194.000 obožavalaca.

2024 © - Vesti online