Subota 27.08.2011.
13:16
Vestionline, Kurir

Savić i Golac: Uprave napolje

Savić: Na čelu Zvezde je nesposobno rukovodstvo

Dušan Savić smatra da bi celokupno rukovodstvo koje vodi Crvenu zvezdu odmah trebalo da ode.

"Prvo, mi više nemamo kvalitet da bismo igrali protiv takvih timova kakav je Ren. Drugo, na čelu kluba je nesposobno rukovodstvo koje ne zna kako se vodi gigant poput Crvene zvezde. Očigledno je da mnogo toga ne znaju. Uradili su jako lošu selekciju fudbalera. Dovođeni su neki igrači iz egzotičnih zemalja koji nemaju kvalitet, a mesto u Zvezdi su gubila njena deca. Umesto da igraju kvalitetni igrači, mesto u timu imaju oni koji su tu zbog ličnog, ili interesa nekog menadžera".

Ivan Golac smatra da u Partizanu svi treba da preuzmu odgovornost i da odu iz kluba.

"Posle onakvog debakla i eliminacije od Šarmoka, dovoljne su samo dve reči - tuga i sramota. Nema dileme da svi koji vode Partizan moraju da podnesu ostavku, a ne da se kriju jedan iza drugog. Fudbal je timski sport i kad pobeđuješ, svi su zaslužni, tako treba da bude i kad gubiš. Mislim da su na videlo izašle neke stvari, i da je ovo najbolji pokazatelj u kakvom stanju se nalazi Partizan", kazao je Golac.

Bivši trener Partizana smatra da će posledice biti još gore ako se nešto ne promeni u načinu rukovođenja.

"Korenite promene su neophodne ili nam sledi još veća blamaža. Još jednom se pokazalo da se loše radi, a to se poslednjih godina prikrivalo, jer si imao neke rezultate. Ništa ne može na silu da se radi, jer to kad-tad izađe na videlo", kaže Golac, dok Dule Savić ima rešenje za Zvezdine probleme.

"To je bar jasno. Obično se zna šta se radi u modernom svetu posle ovoga", poručio je Dušan Savić. 

2024 © - Vesti online