Petak 26.08.2011.
23:31
Vestionline

Nasri: Arsenalu fale ambicije, a ja želim trofeje

"Dolazak u Siti bio je rizik, ali trebate rizikovati kroz život"

Iako je imao još godinu dana ugovora sa "topdžijama" Nasri je odbio da produži saradnju sa londonskim klubom, nakon čega su iz uprave odlučili da ga prodaju za 26 miliona evra kako ga sledećeg leta ne bi izgubili bez obeštećenja.


“Pošteno je reći da ću u Sitiju dobro zarađivati. Ali imam 24 godine, došao sam do prekretnice u svojoj karijeri i bilo je za mene važno da dođem u klub koji je odgovarao mojim ambicijama. Vidim se kako osvajam više trofeja u Sitiju nego da sam ostao u Arsenalu", prenosi “The Sun” Nasrijeve reči.


Mediji su spominjali da je uz Siti kandidat za Nasrijevim dovođenjem bio i Mančester junajted, ali francuski reprezentativac kaže da su "građani" bili njegov prvi izbor uprkos činjenici da Aleks Ferguson nikad nije poslao službenu ponudu.


"Nisam sebe video kako napuštam Englesku. Pitanje je bilo samo da li ići u Junajted ili Siti. Ali radije ispisujem istorijske stranice kluba nego da budem samo jedan među mnogima. Razgovarao sam sa Patrikom Vieirom o tome i Siti je klub budućnosti. Moj transfer bio je prava saga. Veliko mi je olakšanje da sam napokon potpisao i vrlo sam sretan”.


Za menadžera Arsenala Arsena Vengera Nasri je imao samo lepe reči.

"Veliki sam Arsenov dužnik. Zahvaljujući njemu postao sam reprezentativac i zbog

njega sam shvatio što sve mogu. Uvek ću mu na tome biti zahvalan. Jedina stvar koju mogu reći je da Vengeru treba verovati jer on zna što radi. On je divan čovek i zaslužuje puno poštovanja”.

2024 © - Vesti online