Sreda 24.08.2011.
19:52
Kurir, Vestionline

JK sanjala da je predsednica Srbije

Jelena Karleuša, pevačica i estradna diva
 

"Sanjala sam da imam 46 godina i da sam prva predsednica Srbije", rekla je estradna diva Jelena Karleuša.

U rođendanskom intervjuu emitovanom u emisiji "Red karpet“ na hrvatskoj televiziji Nova, JK je dodala da će se, kad jednog dana bude predsednik, zalagati za "balkansku uniju“:

- Dok sam ja živa, neću dozvoliti da nam se desi katastrofalna greška koja je dovela do ratova na Balkanu.


Jelena se osvrnula i na prava gej populacije u Srbiji, čiji aktivisti su takođe bili gosti njene rođendanske zabave.

- Prvo da rešimo problem netolerancije prema homoseksualcima, zatim njihova prava, a onda i gej brakove. Još uvek je rano, ali korak po korak, i to pitanje će doći na dnevni red - poručila je Jelena.

Karleuša je rođena za poslanika

Radiša Trajković Đani nema političke ambicije, muka mu je od kolega koje koketiraju sa strankama, ali kada je čuo da Jelena Karleuša planira da se kandiduje za poslanika i uđe u Skupštinu Srbije, od srca ju je podržao. Kako kaže, ona je rođena za taj posao.


- Karleuša bi bila odlično ukoliko zaista uđe u Skupštinu. Žena je rođena za poslanika! Ima dugačak jezik taman koliko treba, agresivna je, drčna i ume super da se svađa. Bila bi prava osoba na pravom mestu. Ko zna, možda i prođe u Skupštinu, pa da se svi slatko smejemo.

Ostale rijalitije bi odmah trebalo ukinuti jer pored Skupštine niko više ništa ne bi ni gledao. Jedva čekam izbore da vidim šta će biti i iz sve snage navijam za nju - kaže Đani.

2024 © - Vesti online