Sreda 24.08.2011.
14:20
Vestionline

Stanojević: Sramota ako ispadnemo!

Stanojević: Moramo da budemo oprezni

Crno-beli u četvrtak od 20.30 sati u Humskoj dočekuju simpatične Irce, nakon 1:1 iz prve utakmice.

"Svima nam je jasno šta ovaj meč znači za Partizan. Nemoguće je pričati o motivaciji kada je ulog plasman u Ligu Evrope. Znamo kako Šamrok igra, očekujem da će ubaciti sve visoke igrače na raspolaganju, i zato moramo da budemo oprezni. Neću se zadovoljiti sa 0:0, već želim da moj tim pobedi. Navijači uvek traže gol što pre, a već sam nekoliko puta govorio koliko nam je u ovakvim mečevima bitno da imaju strpljenja za nas. Do sada ih nismo razočarali jer smo na svom stadionu odigrali dobro protiv Škendije, Genka i odlično protiv Novog Pazara. Danima posle utakmice s Genkom dobijali smo pohvale da Partizan odavno nije bolje odigrao jednu evropsku utakmicu", rekao je Stanojević.

On je dodao da postoji mogućnost da i u sutrašnjem meču počne sa dva zadnja vezna igrača, ali da to ne znači da će se ekipa braniti.

"Čak i ako budu dvojica zadnjih veznih u timu, imaćemo dva napadača, tako da imamo igrače koji mogu da postignut gol. U svakom slučaju, tim ću znati nakon večerašnjeg poslednjeg treninga", poručio je strateg srpskog šampiona.

Partizan ima problema sa povređenim Vladimirom Volkovim, dok je izvesno da Aleksandar Miljković i njegov imenjak Lazevski sigurno neće biti u kombinaciji za tim.

Pozitivna vest je da je sa treninzima počeo Brazilac Anderson Markeš. 

2024 © - Vesti online