Četvrtak 25.08.2011.
08:00
S media

Muške navike koje žene ne podnose

Zbog "bezazlenih" muških navika, žene su spremne da prekinu vezu
 

Možda misite da nema nista loše u tome ako zaksnite koji minut, gledate druge devojke, prećutite neki važan detalj iz prošlosti ili zaboravite godišnjicu. Vaša devojka se sa tim verovatno ne bi složila.

 

STIŽEM ZA PET MINUTA…
Osim što može da vam ugrozi posao i odnose sa prijateljima, ova navika je opasna i po vezu. Vaše stalno kašnjenje partnerka bi mogla da protumači kao nedovoljnu posvećenost zajedničkim planovima. Ako stalno kasnite, ona će pomisliti da su vam druge stvari važnije od nje.

IZVINI, ZABORAVIO SAM!
Ako mislite da je "zaboravio sam" savršeno dobar izgovor, varate se. Većina žena mrzi ovu naviku, naročito u važnim situacijama. Devojka će vam oprostiti ako ponekad zaboravite neku sitnicu, ali ako to postane navika koje se dosledno držite onda slobodno možete da zbaboravite i partnerku.

KAKO SE NE SEĆAŠ DA SAM TI REKAO...
Tajanstvenost je ponekad dobra, ali samo u malim dozama. Međutim, ako nastavite da prećutkujete stvari rizikujete da zauvek izgubite njeno poverenje. Dobro znate da se svaka tajna pre ili kasnije sazna. Ako krijete neki detalj iz prošlosti ili ste nešto zabrljali recite joj odmah, ona će ceniti vašu iskrenost.

VIDI OVU LEPOTICU!
Ona zna da gledate druge žene dok šetate sa njom. To nije greh, naravno. Ali ako "blenete" u njih, komentarišete njihov izgled ili se usudite da im delite komplimente u prisustvu svoje partnerke sigurno nećete još dugo imati devojku. Zamislite da je situacija obrnuta, kako bi se vi osećali?

AKO BAŠ MORAM...
Sigurno ne volite sve stvari koja ona želi da radite zajedno, ali ne morate to uvek da pokazujete toliko očigledno. Poštenije je da priznate da vam se nešto ne dopada ili ne želite negde da idete nego da to radite bez volje.

2024 © - Vesti online