Sreda 24.08.2011.
07:41
Vestionline

Džordž Majkl raskinuo s dečkom

Ovaj 48-godišnji pevač održao je u ponedeljak u praškoj operi prvi koncert u okviru svoje turneje ''Simfonika'', na kojoj je publici priznao da on i Keni Gos nisu zajedno već dve i po godine.

Pukla ljubav: Keni Gos i Džordž Majkl
 

''Vreme je biti iskren'', rekao je Majkl, dodajući da je njegov ljubavni život bio ''malo više turbulentan'' nego što je želeo.

Majkl je na koncertu još rekao da mu je Gos pružio ''mnogo ljubavi i mnogo bola'', misleći na Gosov problem sa alkoholom nakon smrti njegovih roditelja, kao i na sopstvenu zavisnost od droge zbog koje je prošle godine proveo osam nedelja u zatvoru.

Pošto je britanski "San" pre pet meseci objavio priču da je muzičar s Kenijem Gosom raskinuo posle 15 godina veze, Džordž je to demantovao. Kako pišu britanski mediji, navodno je teksaškom biznismenu bilo dosta Džordžovog problematičnog ponašanja.


“Bilo je toliko situacija kada smo mislili da će Keni raskinuti. Bio je veran Majklu od prvoga dana, ali to uvek nije bilo tako s druge strane“, tada je izjavio nepoznati izvor.

Džordž Majkl je svoj nastup u Pragu iskoristio i da oda počast nedavno preminuloj Ejmi Vajnhaus, otpevavši njenu pesmu "Love is a losing game":


Džordž Majkl će na svojoj turneji održati 195 koncerata širom Evrope, uključujući i nastup u zagrebačkoj Areni, 20. septembra.

Na turneji će ga pratiti simfonijki orkestar dok bude pevao neke od svojih najpoznatijih pesama.

2024 © - Vesti online