Sreda 24.08.2011.
02:16
Beta

Počinju zrenjaninski Dani piva

Sezona pivopijskih manifestacija traje

Prve večeri ovogodišnje, 26. po redu, manifestacije "Dani piva" nastupiće Đorđe Balašević, Partibrejkersi, 6 Pack i Overdrive.

Program će se i ove godine odvijati na nekoliko lokacija u gradu. Glavna bina postavljena je na Žitnom trgu, scena Sima Cacin, koja odslikava bogatstvo tradicije i kulturnog sadržaja Banata i Vojvodine je u Tiršovoj ulici, a programi će biti organizovani i na Trgu dr Zorana Đinđića, Ulici Kralja Aleksandra Prvog Karađorđevića, platou ispred vodotornja, Gradskoj bašti i Trgu slobode.

Na glavnoj bini, na Žitnom trgu, pored takmičenja u brzom ispijanju piva i držanju pivske krigle, nastupiće još i Bajaga, Rambo Amadeus, Masimo Savić, Eva Braun, Veliki Prezir, Zemlja gruva, i drugi.

Na sceni Sima Cacin nastupiće i Lajko Feliks, O Đila i drugi izvođači, a poslednje večeri, 28. avgusta Zvonko Bogdan.

U sklopu programa "Dana piva" biće organizovan i Internacionalni festival folklora "Lala", kao i Festival tamburaša "Prim za primom", a osim muzičkog programa, pivske i gastronomske ponude, biće organizovan INOCOOP, Sajam inovacija, kooperacija i preduzetništva, manifestacija "Banatske vredne ruke", kao i brojni sportski sadržaji i programi namenjeni deci.

2024 © - Vesti online