Nedelja 20.12.2009.
02:00 >> 09:05h
Popboks, Vestionline

Natali Portman u filmu "Gordost i predrasude i zombiji"

Mala Matilda iz filma "Leon profesionalac" odavno je porasla: Natali Portman

Scenario za film "Gordost i predrasude i zombiji" (Pride and Prejudice and Zombies) nastaće po bestseleru Seta Grejem-Smita (Seth Grahame-Smith), objavio je "Varajeti".

  

Do sada najčuvenija uloga Natali Portman: Kraljica Padme Amidala u serijalu "Ratovi zvezda"

  

Natali Portman (Natalie Portman) će igrati Elizabet Benet (Elisabeth Bennet), koju u misiji uništenja zombija sputava dolazak arogantong Darsija (Darcy).

Dejvid O. Rasl (David O. Russell) trenutno ima najviše izgleda da bude režiser.

Još nije poznato kada se može očekivati izlazak filma, s obzirom da je Portmanova trenutno angažovana na nekoliko projekata: film "Hešer" (Hesher) u kome igra glavnu žensku ulogu je kompletiran i očekuje se njegova premijera, "Vaša visosti" (Your Highness), komedija režisera Dejvida Gordon Grina (David Gordon Green) je u fazi post-produkcije, a još uvek je u toku snimanje "Crnog labuda" (Black Swan) Darena Aronofskog (Darren Aronofsky), autora višestruko nagrađivanog filma "Rvač" (The Wrestler).

Natali Portman: Bila je velika zvezda još kao devojčica, a to je i danas

U  "Labudu" je Portmanova, uz Vinonu Rajder (Winona Ryder) i Vensana Kasela (Vincent Cassel) takođe vodeći protagonist.

Obožavaoci ove 28-godišnje američke glumice izraelskog porekla - Natali Portman je rođena u Jerusalimu kao Natali Heršlag (Natalie Hershlag) - sa zaista velikim nestrpljenjem očekuju 2011. godinu, za koju je najavljena premijera epskog filma "Tor" (Thor), koji će po stripu "Moćni Tor" (The Mighty Thor) kultnog autora Stena Lija (Stan Lee) na svoj način tematizovati skandinavsku mitologiju.

Kao režiser filma najavljen je engleski "stručnjak za Šekspira" Kenet Brana (Kenneth Branagh), a osim Natali Portman u filmu bi trebalo da se pojavi plejada holivudskih super-zvezda poput Semjuel L. Džeksona (Samuel L. Jackson), Entoni Hopkinsa (Anthony Hopkins) i mnogih drugih.

2024 © - Vesti online