Utorak 23.08.2011.
10:16
Alo!

Krst u stomaku iskasapljenog mladića!

Krst iz kojeg isijavaju sunčevi zraci tumači se kao da Hrist obasjava svet...
 

Kako piše beogradski “Alo!“, taj simbol često se sreće kod raznih tajnih grupa ili sekti. Delovi tela monstruozno ubijenog Perića su u Institut za sudsku medicinu doneti u kesama i toliko su smrdeli da su zaposleni morali da nose maske. Nesrećnom mladiću su oštrim sečivom, navodno, isečeni laktovi, ramena i trup napola.


- Na mestu gde je stomak presečen napola, verovatno je naknadno utisnut venac prečnika tri do četiri centimetra. Napravljen je od plastične cevi na kojoj su nanizane alkice od crvene plastike, na kojoj je utisnut pečat sa krstom i sunčevim zracima - rekao je sagovornik lista “Alo!“ blizak istrazi.
 

Možda sekta, možda kriminalci

- Krst sa sunčevim zracima simbolizuje pripadnost nekoj grupi ili sekti. Tumači se kao da Hrist obasjava svet. Međutim, može i da bude samo dogovor među članovima jedne kriminalne grupe da se tako obeležavaju - rekao je izvor lista “Alo!“, koji je želeo da ostane anoniman.

Na glavi ubijenog Perića pronađeni su tragovi udaraca koji su, navodno, naneti tupim predmetom. Uhapšeni Zoran S. (54) je na saslušanju u policiji priznao da je sekirom usmrtio Perića i njegove delove tela zapakovao u četiri plastične kese. Zatim je navodno mesto polio gašenim krečom i veštačkim đubrivom.


Beogradska policija i dalje ispituje da li je motiv monstruoznog ubistva novac koji je Zoran dugovao Nemanji, koji mu je prodavao drogu. Dug je vremenom dostigao cenu kuće, koju je, nezvanično, uhapšeni morao da proda.

2024 © - Vesti online