Utorak 23.08.2011.
02:49
Alo!

Anđelina glumi Cecu?

Kako “Alo!“ saznaje od jednog člana ekipe iz Srbije koja je učestvovala u snimanju rediteljskog prvenca Anđeline Džoli “Zemlja krvi i meda“, holivudskoj lepotici privukla je pažnju sudbina udovice Željka Ražnatovića Arkana.


“Anđelina se dok je režirala film koji govori o dešavanjima na našim prostorima zainteresovala za Balkan, pa je tako uočila i da je Ceca najpopularnija pevačica, ne samo u Srbiji, već i u svim bivšim jugoslovenskim republikama. Naročito joj je bilo zanimljivo to što Cecu slušaju i Hrvati i Bošnjaci iako je njen suprug ratovao protiv njih“, otkriva izvor “Aloa!“, koji je imao prilike više puta da razgovara s Anđelinom, i objašnjava zbog čega je supruga Breda Pita poželela da glumi najčuveniju zatvorenicu na Balkanu.


“Anđelina je prvo, boraveći u Sarajevu, imala prilike da čuje Cecinu muziku, pa se raspitala o njoj. Potom je videla njene fotografije i spotove na Jutjubu i odmah je uočila da između nje i Cece postoje sličnosti - obe su tamnokose i vitke, bujnih grudi i punih usana, približnih godina, pa je jasno da bi se to moglo odlično iskoristiti na filmu. Osim toga, dopalo joj se što je Ceca majka, budući da je i sama porodična žena, a zanimljiva je i podudarnost njihovih horoskopa - obe su Blizanci i obe su rođene u junu (Anđelina 4, a Ceca 14. juna)“, ističe sagovornik beogradskog lista.
Sve to, fakat, ne bi bilo dovoljno, da se Džolijeva nije ozbiljno nameračila da se bavi temama kakvih dosad nije bilo u američkom filmu.


“Anđelina je stekla status superzvezde, pa sada, kao i njen muž, želi da se bavi samo projektima koji je zaista zanimaju, a biografski filmovi su uvek izazovni, pogotovo kada je u pitanju ličnost sa tako uzbudljivom životnom pričom kao što je Cecina. Ukoliko odluči da realizuje film o njenom životu, Anđa bi, osim što bi igrala glavnu ulogu, verovatno bila i iza kamere, jer želi da sve konce drži u svojim rukama. Uprkos tome što je pretrpana obavezama, pošto gaji šestoro dece i snima filmove širom sveta, puna je energije i želi da se dokaže na svim poljima. Što se scenarija tiče, Anđelina ne želi da se oslanja na internet i novinske članke iako podataka o Ceci ima dosta i na engleskom jeziku, već namerava da, kad nađe vremena, upozna našu zvezdu. Interesantan joj je i podatak da je Ceca sada u kućnom pritvoru posle kog planira koncerte širom sveta. Sve to je odličan materijal za film“, zaključuje izvor “Aloa!“

Ceca bez komentara


Folk pevačica nije želela da se oglasi u javnosti povodom najave da holivudska diva snima film o njenom životu.


U pres službi Ražnatovićeve nisu imali komentar na ovu informaciju, pa smo ostali uskraćeni šta Ceca misli o ideji da je na filmskom platnu predstavlja slavna Anđelina Džoli.

2024 © - Vesti online