Utorak 23.08.2011.
08:00
S media

Kako da ponovo osvojite bivšeg dečka

Foto: Ilustracija
 

Mada stručnjaci upozoravaju da bi vraćanje na staro trebalo izbegavati, jer će se scenario najverovatnije ponoviti, ali ako želite da pokušate još jednom, sledite sledeće savete i ponovo ćete ga osvojiti.

BUDITE PRIVLAČNI
Izdvojte vreme da se doterate i izgledate lepo, naročito ako znate da ćete ga sresti. Ponašajte se kao da ste spremni da nastavite dalje i da vas zanimaju drugi ljudi i sigurno ćete ponovo pokrenuti njegovo interesovanje za vas.

IGNORIŠITE GA
Kada ga sretnete trudite se da ne izgledate nervozno ili uzbuđeno u njegovoj blizini. Ponašajte se nonšalantno i dobacite mu jedan nehajni osmeh. Ne počinjite prvi razgovor, čekajte da on to uradi, a kada vam priđe porazgovarajte kratko i uvek vi završiite razgovor.

ISKORISTITE DRUGARICE
Poslužite se malim trikom u kome mogu da vam pomognu vaše drugarice. Neka se namerno nađu u njegovoj blizini i razgovaraju o vama, slučajno, ali dovoljno blizu da on čuje njihov razgovor. Trebalo bi da mu daju do znanja da ne ronite suze za njim i da ste zadovoljni svojim životom.

NE ZOVITE GA
Ne zovite ga i ne šaljite mu poruke. Ostanite mirni i pribrani, nemojte da mu pridajete veliki značaj. Neka deluje kao da je on za vas samo još jedan momak sa kojim ste izlazili i ništa više.

BUDITE PRIJATELJI
Pokažite mu da ste i dalje prijatelji i da ćete uvek biti tu da ga saslušate i da mu pomognete. Ovde nema trikova, budite mu prijatelj jer to zaista želie, a ne samo zato što imate neki skriveni plan.
 

2024 © - Vesti online