Ponedeljak 22.08.2011.
12:56
Vestionline

Lazović i Luković se vraćaju u nacionalni tim?

Danko Lazović

Luković i Lazović su se povukli iz nacionalnog tima pre oko šest meseci. Međutim, potreba za angažovanjem dvojice igrača naterala je čelnike FSS da pokušaju da ih ubede da se vrate u redove "orlova".

Izabranicima Vladimira Petrovića je neophodno da u preostala četiri meča kvalifikacija za EP 2012. ostvare sve četiri pobede kako bi izborili makar baraž za plasman na kontinentalni šampionat. Naš nacionalni tim ima problem sa realizacijom u napadu, dok je slična situacija i u odbrani "orlova".

Petrović u napadu može da računa samo na Marka Pantelića, dok su Nikola Žigić i Dragan Mrđa povređeni, a razmatra se i mogućnost pozivanja Klea u nacionalni tim naše zemlje. Selektor Srbije će imati problema i u odbrani pošto se povredio Nemanja Vidić.

Lazović je prilikom povlačenja saopštio da želi da se posveti samo klupskim obavezama. Slično obrazloženje imao je i Luković, koji se oporavlja od povrede leđa.

"Novosti" navode da su predstavnici FSS obavili prve kontakte sa dvojicom igrača, ali se dodaje da postoje male šanse da Luković i Lazović budu na spisku igrača za duele sa Severnom Irskom i Farskim ostrvima. Lazović je za nacionalni tim odigrao 43 meča i postigao 11 golova, dok je Luković nastupio na 27 utakmica.

2024 © - Vesti online