Ponedeljak 22.08.2011.
12:02
Vestionline, Alo

Karadžić: Zvezda je naš najveći klub

"Otkrio rupu na saksiji" - Tomislav Karadžić

Karadžić, koji je već dugo na "ratnoj nozi“ sa čelnicima kluba s "Marakane“ Vladanom Lukićem i Goranom Vesićem, pre nekoliko dana je bio na ručku s Robertom Prosinečkim, o kom je imao samo reči hvale.


"Robi je čvrsta, stabilna i pozitivna osoba i baš smo se lepo ispričali. Izuzetno je harizmatičan i nadam se da će Zvezda s njim na čelu imati puno uspeha", počinje priču za "Alo!“ Karadžić.


Predsednik krovne organizacije srpskog fudbala je otkrio o čemu su razgovarali.

"Pričali smo o svemu i svačemu, ali je fudbal očekivano bio u prvom planu. Inače, taj naš ručak je usledio spontano, ne sećam se više ni ko je koga zvao. Bilo je to uoči meča s Renom", iskren je Tomislav.


Čovek koji je 2008. godine zamenio Zvezdana Terzića na mestu predsednika FS Srbije tvrdi da Zvezdi želi sve najbolje uprkos stalnom prepucavanju s Vladanom Lukićem.

"Ja nikada nisam bio sporan. Normalno je da Savez bude u dobrim odnosima sa Zvezdom, koja je naš najveći i najtrofejniji klub . Nadam se, u stvari sam ubeđen da će crveno-beli s Prosinečkim imati dobre rezultate i da će se vratiti na pravi put. Zvezda treba da bude predvodnica domaćeg klupskog fudbala", završio je razgovor Tomislav Karadžić. 

Ništa bez Platinija...
Predsednik Fudbalskog saveza je otkrio i da je donesena odluka da centralni teren u kući fudbala u Staroj Pazovi ponese ime "Mišel Platini“, u čast predsedniku UEFA.

2024 © - Vesti online