Subota 20.08.2011.
13:49 >> 14:18h
Alo!

Vesna Zmijanac se udaje na jesen

- Znam da mnoge boli što Vesna i ja uživamo. Eto, prvo smo zajedno sa mojom decom iz prvog braka bili u Crnoj Gori na letovanju, sada smo kod Vesnine ćerke Nikolije u Atini. Srećni smo, a ove lepe trenutke želimo uskoro da krunišemo brakom - rekao Rstić za "Alo!".

Ništa ne može stati na put ljubavi: Vesna i Željko

Ljubav cveta, svadba je u planu, dakle, Vesna Zmijanac više neće biti "kraljica tuge“!

Vesna i Željko kažu da ih priče njegove bivše supruge Marine ne dotiču.

"Izmislila je i priču da je Željko sa mnom zarad popularnosti. Tako je isto rekla da su se njih dvoje fiktivno razveli da bi se on oženio ženom iz Francuske zbog papira, a ta žena izgleda kao pi*ka kosmička i sa njom je stupio u brak jer su bili zaljubljeni. Sad opet ne zna šta priča," rekla je Vesna.

Zaljubljeni par su posebno nasmejali Marinini navodi da je Željko žigolo.

"Željko se smeje i zbija šale na svoj račun. Kaže, ako je neko u našem odnosu žigolo, to sam ja, jer je gomilu para dao na moje pesme. Ha, ha, ha. Neka Marina ne brine o mojim parama. Željko i ja uživamo. Bili smo sa njegovom decom na odmoru, sad smo kod moje ćerke, prelepo nam je.

Nas dvoje smo 24 časa zajedno, tako da su priče o tome da on ide kod nje netačne, kao i ona da sam joj poslala kolače. U stvari, bili smo kod našeg prijatelja Ace Bulića u „Ruskom caru“, gde se prave najbolji kolači na celom svetu, i ja sam rekla Željku da deci odnese slatkiše" rekla je raspoložena Vesna.

2024 © - Vesti online