Petak 19.08.2011.
09:13
Press

Slađa: Pokloniću ćerki silikone

Mama Slađana Delibašić podržava svoje ćerke
 

- Marinela će 3. novembra proslaviti punoletstvo i već planiramo zabavu. Neću imati ništa protiv ako poželi da ugradi silikone, ali mislim da joj to nije potrebno jer je lepo građena. Kao majka u svemu ću podržati i nju i Silviju, samo da žive normalno i bez poroka. Suština života nije u tome da li će operisti nos ili "staviti" grudi - kaže Slađa, i dodaje da ponekad ipak povisi ton:


- Postoje nesuglasice među nama, kao i u svakoj porodici, a na kraju moja strogoća pobedi. Prošla sam mnogo toga u životu i zato im stalno pričam da biraju prijatelje, jer znam koliko pohlepe ima među ljudima. To je jedina sfera njihovog života u koju se mešam.


Iako priznaje da je zaljubljena, ne želi da potvrdi estradna šuškanja da se pomirila sa dečkom Igorom, s kojim je učestvovala u rijalitiju "Parovi".


- Mogu samo da kažem da sam srećna i zaljubljena, ali neću otkrivati da li je reč o nekom novom ili starom dečku. Sa voljenom osobom ću krajem septembra na letovanje u Egipat, čemu se baš radujem - misteriozna je denserka.


Slađa ne krije da je njena branša i dalje pogođena finansijskom krizom.


- Mali je broj onih koji rade preko sedmice. To su uglavnom oni koji nastupaju u Beogradu, a svi ostali izmišljaju da imaju posla preko glave. Ja uglavnom vikende radim u Crnoj Gori i Makedoniji, a ostalim danima se odmaram i uživam sa prijateljima - objašnjava pevačica, koja je nedavno objavila nov singl, duet sa Elvirom Mekićem "Još uvek smo na ti", dok novi album najavljuje za kraj godine.

2024 © - Vesti online