Petak 19.08.2011.
07:06
Blic

Sin Emine Jahović želi da bude kao Novak Đoković!

Emina Jahović
 

- Moram da priznam da drugu trudnoću podnosim teško. Borim se sa mučninama, ali olakšavajuća okolnost je što znam da će proći posle četvrtog meseca. Drago mi je da je novi singl “Posle tebe“ već našao put do publike, a uskoro ću završiti i spot za koji moja ekipa kaže da će biti pravo osveženje - otkrila je pevačica u razgovoru za “Blic”, a na pitanje kako je reagovao njen suprug na vest o trudnoći kaže:


- Bio je jako srećan. Planirala sam da mu spremim večeru i iznenadim ga, ali pošto sam poznata po tome da ne mogu da ćutim kada su lepe vesti u pitanju, odmah sam ga pozvala telefonom.


Na pitanje da li priželjuje dečaka ili devojčicu, kako vaspitava Jamana, te kakvi su joj dalji planovi lepa pevačica kaže:


- Zaista nije bitno da li će biti dečak ili devojčica, najbitnije je da bude živo i zdravo. Jaman je vrlo inteligentan. Ne volimo da mu namećemo ništa. Prilično je samostalan za dete od tri godine, što nas kao roditelje čini jako srećnim. Sam će izabrati čime će da se bavi. Trenutno su mu interesovanja avioni i tenis. Kada smo gledali finale Vimbldona, on se nije pomerio od ekrana i na kraju je pitao “Kako se zove ovaj bata“, ja sam mu rekla “Novak Đoković“. Kao iz topa rekao je “Ja ću da budem Đoković kad porastem“. Već neko vreme odlazim u studio gde završavam svoj četvrti studijski album koji će verovatno da se pojavi na proleće. Početkom septembra predstaviću spot za pesmu ‘Posle mene’ koji smo snimali kod mene kući u Gjodžeku. To je nešto sasvim drugačije, ali nadam se da će se svideti publici. Zajedno sa mojim timom planirala sam solistički koncert, ali smo zbog trudnoće bili primorani da ga odložimo za sledeću godinu. Što se tiče nekog nastupa u klubu, videćemo… Tu zaista mnogo biram.

2024 © - Vesti online