Petak 19.08.2011.
04:20
B. G. - Vesti - Foto: Z. Dedić

Igra za Nikolu umalo kobna

Igra za Nikolu umalo kobna
 

Sedmogodišnji Nikola teško je povređen, nakon što je na njega, dok se bezbrižno igrao u dvorištu, naleteo automobil. Sve se dogodilo u kasnim popodnevnim časovima, nesrećni dečak kolima hitne pomoći prevezen je najpre u zrenjaninski Urgentni centar, a zatim u kritičnom stanju i na Dečju kliniku u Novom Sadu.


- Velika tragedija... Samo da mali preživi... - kroz plač je reporteru "Vesti" saopštio tužnu vest otac Nedeljko Felbab, tvrdeći da ni sam ne zna kako je automobil probio drvenu ogradu i naleteo na nedužnog dečaka dok se igrao sa braćom, devetogodišnjim Stojanom i trogodišnjim Bojanom.


- Nikoli je oštećena slezina, ima frakture lobanje na tri mesta i do ponedeljka uveče bio je u besvesnom stanju. Onda se probudio i prepoznao je majku... Tada nam je kamen pao sa srca, ali već narednog dana rečeno je da se čeka prestanak krvarenja pa da se obavi operacija i izvadi slezina... Očajni smo... - rekao nam je Nikola Felbab i sam bolestan i nesposoban za rad, a sada dodatno uplašen jer Nikoline potrebe ubuduće biće znatno veće nego kod zdrave dece.

POZIV DONATORIMA

 

Ako želite da se uključite u neku od akcija Humanitarnog mosta, javite se na e-mail adresu: hmost@frvesti.com. Dobićete adresu i broj telefona porodice kojoj želite da pomognete i dogovoriti se sa njima o načinu dostave donacije. Informacije možete da dobijete i od novinara Humanitarnog mosta telefonom na br.: +381 11 31 93 771 i +381 11 31 90 924.

2024 © - Vesti online